Op deze pagina krijgt u een idee van de mogelijkheden in onze werkplaats. We bieden een aantal vaste formules aan en kunnen uiteraard ook maatwerk voorzien. We streven er naar onze klanten steeds een duidelijk overzicht van de uit te voeren werken en de kostprijs daarvan te geven zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Een gedetailleerd overzicht van onze formules en richtprijzen kan u hier vinden.

 

Opgelet: Elke motor is anders, dus neem gerust contact op voor een prijsbestek op maat. 

 

Twijfelt u tussen een afwerking met wax of een coating? Dan geven wij hier alvast graag wat informatie mee om u op weg te helpen.


Formule "Wash & Shine" - vanaf € 100

We wassen de motorfiets en reinigen de ketting en de velgen. Na de wasbeurt wordt de ketting netjes terug ingevet. Op de lak gebruiken we een speedwax als afwerking.

De prijs voor deze formule varieert van € 100 tot € 175 afhankelijk van het type motorfiets. Raadpleeg ons prijzenoverzicht (2024) of neem contact op voor een exact prijsbestek.

Formule "Wash & Wax" - vanaf € 125

We wassen de motorfiets en reinigen de ketting en de velgen. Na de wasbeurt wordt de ketting netjes terug ingevet. Op de lak gebruiken we als afwerking een harde wax met een standdtijd tot 4 maanden.

De prijs voor deze formule varieert van € 125 tot € 200 afhankelijk van het type motorfiets. Raadpleeg ons prijzenoverzicht (2024) of neem contact op voor een exact prijsbestek.

Formule "Polish & Wax" - vanaf € 225

We wassen de motorfiets, reinigen de ketting en de velgen en voeren op de lak een éénstaps polijstbeurt uit waardoor de glans terugkeert en oppervlakkige krasjes en oneffenheden verdwijnen. Na de poetsbeurt wordt de ketting netjes terug ingevet. Als afwerking gebruiken we een harde wax met een standdtijd tot 4 maanden.

De prijs voor deze formule varieert van € 225 tot € 300 afhankelijk van het type motorfiets. Raadpleeg ons prijzenoverzicht (2024) of neem contact op voor een exact prijsbestek.

Formule "Polish & Coating" - vanaf € 325

We wassen de motorfiets, reinigen de ketting en de velgen en voeren op de lak een éénstaps polijstbeurt uit waardoor de glans terugkeert en oppervlakkige krasjes en oneffenheden verdwijnen. Na de poetsbeurt wordt de ketting netjes terug ingevet. Als afwerking gebruiken we een coating met een standtijd tot één jaar (A kwaliteit) of tot twee jaar (A+ kwaliteit).

De prijs voor deze formule varieert van € 325 tot € 550 afhankelijk van het type motorfiets en de gekozen coating. Raadpleeg ons prijzenoverzicht (2024) of neem contact op voor een exact prijsbestek.

Formule "Full Detail & Wax" - vanaf € 375

We wassen de motorfiets, reinigen de ketting en de velgen en behandelen alle metalen onderdelen zoals uitlaat, chroom, ... Op de lak voeren we een grondige polijstbeurt in drie stappen uit waardoor de glans terugkeert en de meeste krassen en oneffenheden verdwijnen. Na de poetsbeurt wordt de ketting netjes terug ingevet. Als afwerking gebruiken we een harde wax met een standdtijd tot 4 maanden.

De prijs voor deze formule varieert van € 375 tot € 500 afhankelijk van het type motorfiets. Raadpleeg ons prijzenoverzicht (2024) of neem contact op voor een exact prijsbestek.

Formule "Full Detail & Coating" - vanaf € 475

We wassen de motorfiets, reinigen de ketting en de velgen en behandelen alle metalen onderdelen zoals uitlaat, chroom, ... Op de lak voeren we een grondige polijstbeurt in drie stappen uit waardoor de glans terugkeert en de meeste krassen en oneffenheden verdwijnen. Na de poetsbeurt wordt de ketting netjes terug ingevet. Als afwerking gebruiken we een coating met een standtijd tot één jaar (A kwaliteit) of tot twee jaar (A+ kwaliteit).

De prijs voor deze formule varieert van € 475 tot € 750 afhankelijk van het type motorfiets en de gekozen coating. Raadpleeg ons prijzenoverzicht (2024) of neem contact op voor een exact prijsbestek.


MAATWERK?

Is uw motor gloednieuw en staat deze bij de dealer? Brengt u onderdelen gedemonteerd aan? Moet alleen de uitlaat onder handen genomen worden? Neem dan contact op voor een offerte op maat!